sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Today I've got million tomorrows I don't know

Meiän 7 viikon seikkailun ensimmäinen osa on nyt takana päin, kun jätettiin Brisbane tänään taakse ja jatkettiin matkaa niinkin pitkälle kun Gold Coastille ja Surfers Paradiseen! Meillä on täällä super mukvat oltavat ja voisin jäädä tänne vaikka koko loppu lomaksi... Mutta palaan siihen myöhemmin, nyt kuitenkin hetkeks takasin Brisbaneen!


Saavuttiin siis viime sunnuntaina aamusta ja oltiin molemmat super väsyneitä, mä mun huiman 4 tunnin lennon jälkeen ja Mia sen 26 tunnin jälkeen. Meiän kämpiltä oli matkaa cityyn sellanen 30 min kävelymatka, tämä siis jos kävelee yhtä suoraa tietä oikeeseen suuntaan. Me tietysti väsyneinä onnistuttiin eksymään ja haahuiltiin vaikka missä Chinatowneissa sun muissa kunnes päästiin perille Brisbane cityyn, jonka olin kuvitellut tosin aina olevan paljon isompi. Ja Brisbane oli tosi erilainen kun Perth, jota ikävöin ehkä vähän enemmän kun kehtaan myöntää. Yritin parhaani mukaan pitää Mian hereillä, että se pääsis jet lagista yli mahollisimman nopeesti ja päädyttiin  nukkumaan joskus 7 aikaan illalla.

Maanantai ja tiistai meni cityä ja South Bankia tutkiessa, matkasuunnitelmia tehdessä ja en edes huijaa varmaan paljoakaan jos sanon että käveltiin su-ti aikana yli 50 km, koska me tosiaan eksyttiin enemmän kun kerran sillä yhellä suoralla tiellä sinne cityyn. Kyllä, vaikka katoin Google mapsia puhelimesta. Tälläsiä asioita tapahtuu vaan mun elämässä, että tervetuloa vaan mukaan. 
Keskiviikkona oli yks mun elämän parhaita aussihetkiä! Tai itseasiassa varmaan mitään muitakaan hetkiä. Me oltiin sovittu herrojen M ja J kanssa että tehään jotain yhessä, ja koska M on Brisbanesta kotosin niin se näytteli meille muille turisteille paikkoja ja katottiin auringonlaskua korkeelta näköalatasanteelta, jonka nimeä en nyt muista. Jonka jälkeen ajettiin golfkentälle(?) jonnekkin päin Brisbanea ja jo matkan varrella oli sikana kenguruita tien laidalla, mutta ei aikaakaan niin minä olin siellä kentällä niiden söpöjen villien ihanien kenguruiden kanssa miettien, että kenelle tapahtuu tällästä. Oli jo super pimeetä siihen aikaan kun päästiin sinne, harmi etten saanut kuvia tilanteesta mutta kyllä ne elukat ja se hiiviskely siellä, että pääsisi mahollisimman lähelle nyt vaan meni aika top listoille. 
Kun sain kuulla että tien toisella puolella on hylätty mielisairaala niin mun tunteet sitä aluetta kohtaan hiipui sen verran nopeesti, että lähettiin  pois, mutta sainpahan hetken olla onnellinen.




Torstaina en muista, mitä tehtiin, joten ei varmaan mitään. Perjantaina mentiin samojen herrojen + 4 saksalaistytön kanssa kattelemaan Brisbanen yöelämää! Tapasin myös epäilemättä maailman suurimman Suomi-fanin. Me ei Mian kanssa viihdytty mitenkään erityisen myöhään koska meillä oli seuraavaksikin illaksi suunnitelmia ja käveltiin vesisateessa kotiin, tällä kertaa eksymättä.

Lauantai-iltana M:n luona oli kotibileet jonne mentiin vähän muita aikasemmin, käytiin kaikki yhessä kaupassa ja mentiin vähän auttelemaan. Tein ekaa kertaa yksin (okei Mia leikkas tomaatit) guacamolea ja sain paljon kehuja siitä, a) kiitos mun ihanalle opettajalle ja b) näättekö kaverit että en enää vaan sählää keittiössä? 
Oli super kiva ilta, tapasin uusia ihania ihmisiä ja me saatii  seuraa Byron Bayhin ja Sydneyyn minne suunnataan tässä kuukauden sisään! Otettiin yöllä Uber kotiin ja muutaman How I met your motherin jälkeen mentiin nukkumaan. 

Tänä aamuna heräsin yliaikasin, koska olin varma että jos nukun niin me missataan meiän bussi ja en saanu enää unta. Onneksi ollaan turvallisesti ja onnellisina perillä, vaikka tosin en voi uskoa että eka viikko on jo obi. 6 jäljellä ja Melbourne ja uusi koti oottaa! Nyt meen nukkumaan, että jaksan huomenna ruskettua, öitä murut x



2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla sun kuulumisia taas :) oikein mukavia reissuja sinne! Mutta oonko ymmärtäny oikein että jossain vaiheessa palaat vanhan host-perheesi luokse kun he ovat muuttaneet Melbourneen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja joo ne muuttaa lokakuun lopussa Melbourneen ni nähään sit siellä ja muutan viel pariks kuukaudeks takas niiden luokse :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)